Met Frisse Stappen wandelend nieuwe wegen vinden!

Initiatief van biomimicryNL en HotSpotLab nu online op www.frissestappen.nl

Met je team wandelend naar nieuwe wegen vinden. Dat is wat wij het afgelopen jaar deden met tientallen deelnemers. Geïnspireerd door de natuur in onze dagelijkse wandelingen.

Stap voor stap hebben we onze aanpak getest en verfijnt. Via omzwervingen via LinkedIn-groepen, experimenten met videoplatforms, observatiesopdrachten en tal van werkvormen voor reflectie. Deze vind je nu op www.frissestappen.nl:

Wat is Frisse Stappen?

  • Vernieuwen op een leuke manier: Dagelijks wandelen met wekelijkse inspirerende videotalks en fascinerende kijkopdrachten. In 4 weken heb je schitterende ‘aha’-momenten die je in de dagelijkse praktijk kunt gebruiken
  • In te zetten voor een reset voor je team: We zitten midden in een tijd die veerkracht vraagt. Meer dan ooit vraagt dat om een in de praktijk werkende en aanpasbare strategie, dagelijks vernieuwen en verbeteren en mensen die verantwoordelijkheid durven te nemen. Wij helpen je de lessen uit de natuur te ontdekken
  • Je kunt wandelen op je eigen tempo: Wanneer het jou uitkomt, wel zoveel mogelijk dagelijks. Want daarmee bouw je een ritme, een nieuwe routine en je eigen flow. Je doet je eigen inzichten op, en verbindt die met je collega’s. Zo groei je zelf én als team!

Online in Veerkracht in vier modules

De Module Veerkracht faciliteren we online met Frisse Stappen in verschillende programma’s:

Modules op maat komen in de loop van het jaar online beschikbaar

Maatwerk bieden we vooralsnog voor de volgende vraagstukken:

  • herijken van vraagstukken op het gebied van strategie, innovatie en duurzaamheid
  • implementatie van je strategie en (persoonlijk) leiderschap: meenemen van management teams en sleutelfiguren in verandertrajecten.

In de nabije toekomst komen ze ook via het Frisse Stappen platform beschikbaar, maar kan ook nu al via MS Teams of jullie eigen platform. De talks doen we in online live sessies. Vaak in combinatie met een slotsessie op een inspirerende locatie. We maken gebruik van een aantal extra’s:

  • specifieke experts uit ons netwerk om jouw vraagstuk nog beter te verdiepen
  • online dialogen om jullie collectieve intelligentie te stimuleren
  • werkvormen en tools variërend van kaartensets tot verbeeldingsopdrachten.

We zijn nieuwsgiering naar jouw reactie! Dus meld je aan of stuur je vraag of suggestie even naar hello@frissestappen.nl

Comments are closed.