#ZODOENWEDAT #ACTUEEL

Grote opgaves in jouw netwerk

De kracht van organisaties zit in co-creatie met partners. Of het nu gaat om klanten, toeleveranciers of medewerkers. Zeker bij Grote Opgaves werk je per definitie buiten de schotjes van je afdeling of organisatie. Dat is niet eenvoudig, of toch wel?

Om succesvol Grote Opgaves op te pakken, ben je gebaat bij een rijk, actief ecosysteem, net als in de natuur. Een HotSpot met mensen die hetzelfde nastreven als jij. Wij zorgen ervoor dat jouw organisatie een ‘warme plek’ binnen het ecosysteem wordt. Een plek waar mooie dingen ontstaan: verrassende oplossingen, een helder verhaal met ambitie, ontdekken van je sociaal kapitaal en groei van medewerkers- en klantrelaties.

Dat doen we met praktische werkvormen die iedereen begrijpt. Van schoonmaker tot CEO, techies tot digibeten en generatie A tot en met Z. ;-). Bijvoorbeeld met een Hakkietakkieton (‘hackathon voor normale mensen’) voor een facilitaire organisatie in de zorg. In één dag strategische ambities met de werkvloer concreet maken tot praktisch uitvoerbare innovaties. Hier bouwden we netwerken van mensen die nu veel makkelijker met elkaar schakelen bij innovatievragen en oplossingen.

Natuurlijk Vernieuwen

Je talenten staan voor je bureau en komen met innovatievragen waar je geen antwoord op hebt. Je klanten vragen om je innovaties. Er komen startups die je als launching customer willen. Er zijn wel ideeën en goede medewerkers maar de projecten verzanden. Hoe vlieg je dat aan?

Start simpel! Met een groepje innovatiegekkies uit jouw organisatie start je een InnovatieTeam. Wij brengen wat extra InnovatieKracht. We helpen het InnovatieTeam om beter zicht te krijgen op kansen en verbindingen binnen en buiten jouw organisatie.

We zijn optimistisch, brengen energie en plezier en zorgen voor verbinding tussen de werkvloer en het management. Zo gaat de olievlek werken binnen jouw organisatie én naar je klanten en leveranciers!

Samen in actie

Circulair en sociaal innoveren is vooral een kwestie van samen in actie komen. Want samen doen is een hele effectieve manier van leren. Een mooie start is met je team meedoen met Frisse Stappen. Covid-proof: Op afstand en toch samen via walks&talks leren van 3,8 miljard jaar ervaring van de natuur over overleven, vernieuwen en groeien.

Je wandelt individueel dagelijks ‘live’ en reflecteert wekelijks online de weekopdracht met jouw team en voor jezelf. Samen met BiomimicryNL zorgen wij voor inspirerende talks en weekopdrachten. Op maat te maken voor specifieke vraagstukken van jouw team. Makkelijk te combineren met thuiswerken en een gezonde afwisseling voor ‘schermtijd’!